Проведено круглий стіл «Опорна школа: технології створення та управління»

Опорна школа – це      найбільший     та     найпотужніший навчальний заклад, що дає середню освіту, в певній місцевості.
12 січня 2018 року у Комунальному вищому навчальному закладі «Вінницька академія неперервної освіти» відбувся круглий стіл «Опорна школа: технології створення та управління».

До участі були запрошені всі бажаючі. Прибули начальники  управління відділів освіти ОТГ й райдержадміністрації, керівники опорних  шкіл й керівники, які створюють опорні школи та які планують це зробити. Обговорення відбувалася  за такими напрямами:

1. Шляхи вдосконалення інформаційної взаємодії міської влади з громадськістю, відповідно до сучасних демократичних вимог. Зміцнення партнерських відносин між органами влади та громадянами. Опорна школа: за та проти.
2. Нові ефективні підходи до створення опорної школи: алгоритм дій.
3. Новітні технології та інформаційні ресурси як важливий інструмент залучення партнерського кола до управління опорною школою.


Взяли участь в обговоренні заступник директора Департаменту освіти і наук Вінницької ОДА Олена Чорна, головний спеціаліст  відділу середньої освіти Департаменту освіти і наук Вінницької ОДА Олександр Лемещенко; завідувач кафедри управління та адміністрування, доктор педагогічних наук, професор  Надія Василенко; зав. відділом управління освітою;  начальники управлінь освітою та керівники закладів освіти. Відбулася цікава професійна розмова, кожний учасник круглого столу мав можливість і висловитися, і отримати важливу інформацію щодо управління  опорною школою.

Більше інформації: http://metodokaf.blogspot.com/2018/01/blog-post_22.html

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ НУШ: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Відповідаємо на ваші запитання. Календарне планування, опорні школи та початок НУШ

Оратівська опорна школа отримала обладнання за рахунок міжнародних донорів