Щорічна науково-практична конференція (перша школа управлінського досвіду) «ПІДГОТОВКА СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ»

11 грудня 2018 р. відбулася щорічна науково-практична конференція (перша школа управлінського досвіду) «ПІДГОТОВКА СУЧАСНОГО КЕРІВНИКА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ». Взяли участь в обговорені проблемних питаннь функціонування закладів освіти, зокрема опорних шкіл та їх філій Вінниччини:
НАДІЯ ВАСИЛЕНКО – зав. кафедри управління та адміністрування
ОЛЕГ БІЛИК – проректор з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти КВНЗ «Вінницька академія неперервної освіти»
ОЛЕНА ЧОРНА – заступник директора Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації
ОЛЕНА ДОРОШ – начальник відділу загальної середньої освіти Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації
КОСТЯНТИН ГЕРАСИМЮК – к. держ. упр., начальник Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях
МАЙЯ ЛУКОВА – к. держ. упр., старший викладач кафедри управління та адміністрування
РУСЛАН ГУБАЛЬ – магістрант спеціальності «Публічне управління та адміністрування» групи ПУАм-17з(2)
Учасники конференції працювали в секціях:
Секція №1. Компенсаційна спеціалізована школа освітян для керівників закладів освіти: Опорна школа: самостійність та відповідальність (модератор Олександр Лемещенко, головний спеціаліст відділу загальної середньої та дошкільної освіти Департаменту освіти і науки Вінницької обласної державної адміністрації)
Секція №2. Сучасні методи і технології в системі підготовки фахівців за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» в умовах самоврядування (Лариса Києнко – Романюк, к. п. н., доцент)
Секція №3. Управління закладами освіти в умовах децентралізації


















програма

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

ШЛЯХИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОФІЛЬНОГО НАВЧАННЯ В УМОВАХ НУШ: МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Відповідаємо на ваші запитання. Календарне планування, опорні школи та початок НУШ

Оратівська опорна школа отримала обладнання за рахунок міжнародних донорів